Bellisvej 20, 8930 Randers NØ

Etplansvilla med fire værelser på en lukket vej i Randers

Denne etplansvilla indeholder fire værelser og to badeværelser samt et spisekøkken og en stue, så den vil helt sikkert glæde familien, der samtidig kan se frem til en solrig have med en pragtfuld terrasse. Boligen ligger i Randers i et dejligt kvarter.

Udefra er huset stilrent med gule mursten, hvide vinduer og gavl samt en tilstødende stor garage med automatisk port. I 2018 er der skiftet hoveddør, og flere vinduer er fornyet til mærket Outline med ventilation.

Stuen har en rigtig god størrelse med et dejligt lys, der kommer ind fra flere vinkler. Særligt i retningen med terrassedøren er glaspartiet markant, og I vil helt sikkert komme til at nyde forbindelsen mellem ude og inde. Opbygningen i vinkelform gør derudover stuen ideel til indretningen, hvor I eksempelvis kan have middagsbordet ud for køkkenet. Sidstnævnte er i sig selv rummeligt, så her kan I også have en spiseplads.

Huset har en fornuftig grundplan, så I får en samlet soveafdeling, hvor de fire værelser ligger side om side. Det er tæt herved, at I finder de to badeværelser, og her er det ene særligt stort med plads til vaskemaskinen og tørretumbleren.

Den skønne og lukkede have giver jer fornemmelsen af privatliv, og solen er til stede mange af dagens timer. Det kan I virkelig nyde på den forrygende træterrasse. I har i øvrigt mange muligheder, for udover den betragtelige garage finder I også et udhus, der kan benyttes til et værksted, hobbyrum eller noget helt tredje.

Folk bliver boende i mange år i dette dejlige kvarter, hvor I kan opleve et rart naboskab og en god stemning. Det er inden for én kilometer, at I finder daginstitution, Nørrevangsskolen, indkøbsmuligheder og idrætsfaciliteter. Endelig kan I cykle til centrum af Randers.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.