Støvringgårdvej 16, Mellerup, 8930 Randers NØ

Villa med en beliggenhed for naturelskeren tæt på fjord og skov i Mellerup

Velkommen til Mellerup på en god beliggenhed tæt på Randers Fjord og Nørreskov. Adressen hedder Støvringgårdvej 16, og her ligger en charmerende ejendom fra 1880. På halvanden plan får I et køkken-alrum, en vinkelstue, et værelse, et badeværelse, et viktualierum samt et disponibelt rum, og i garagen ligger jeres bryggers.

Den ældre ejendom viser sin charme i de hyggelige rum med synlige bjælker i loftet. Vinduerne med de tre fag lukker både lys og havens beplantning ind i rummene og bidrager til en rolig atmosfære. Køkkenet er lyst og sikrer med sine to sider nogle gode arbejdsgange. På badeværelset får I jer en bruser med lækre funktioner og et badeværelsesmøbel med fin opbevarings- og bordplads. Soveværelset kan indrettes på et væld af måder af hensyn til den gode plads. På første sal får I desuden nogle gode rum med en arkitektonisk, charmerende detalje i form af bjælkerne på loft og vægge.

Haven er skøn med store træer, der gør uderummet til et privat og ugeneret sted at være. Terrassen ligger omkranset af farvestrålende blomster og lokker med sin gode placering tæt på huset. I får desuden en god garage med et tilstødende bryggers, hvor I kan placere vaskefaciliteterne.

Naturmennesket vil finde sig godt til rette på beliggenheden i Mellerup med kun en kilometer til Randers Fjord og små 700 meter til Nørreskov. I Mellerup får I flinke naboer og et velfungerende lokalmiljø med idrætsfaciliteter og offentlig transport. Seks kilometer væk ligger Harridslev, hvor I kan gøre jeres indkøb, ellers kan I også tage turen til Randers og udnytte byens muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.