Strindbergsvej 4, 8920 Randers NV

Arkitekttegnet og flot istandsat rækkehus i naturskønne Over Hornbæk

Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen i dette fuldmurede rækkehus i Over Hornbæk, hvor nøgleord som flot istandsat, lyse omgivelser og en smuk udsigt sikrer jer de mest fantastiske rammer for jeres kommende hjem. Her venter en spændende planløsning i forskudte niveauer, der sikrer jer både privatliv og samvær.
Boligen er omfattende renoveret med et køkken fra 2016, mens badeværelset og gulve er istandsat i 2019-2020. Oveni er der en varmepumpe fra 2018 og gulvvarme overalt. Overalt er der valgt gennemgående materialer, der sikrer et harmonisk udtryk med blandt andet elegante grå klinker og lyse gulve.

Boligens hjerterum er det store køkken-alrum, som har udgang til den overdækkede terrasse, som kan slukkes helt af med elegante specialsyede sejl.
Det stilrene HTH-køkken byder på en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Der er endvidere gæstetoilet og bryggers.

Boligen rummer en forskudt repos med to værelser, hvoraf det ene har opgang til hemsen. Førstesalen har endnu et værelse, et badeværelse og en stue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald fra det store vinduesparti. Endelig råder kælderen over et disponibelt rum.

Udenfor venter en arkitekttegnet terrasse og et gårdhavemiljø, der er helt exeptionel med skønne miljøer, hvor der både er plads til hyggelige grill-aftener, solbadning og i det hele taget udelivet. Og kommer der en byge, kan I hurtigt søge læ under den overdækkede terrasse. Gårdhavemiljøet omkranses af et flot hegn, som sikrer, I har privatlivet intakt.
Der er desuden carport med redskabsrum.

Når I bor på Strindbergsvej vil I opleve den skønne natur lige uden for døren. Der er indkøb og Hornbæk Idræt og kulturcenter 10 minutters gang fra bopælen, masser af skønne gå- og løberuter, og herudover bydes I velkommen ind i et fantastisk naboskab, med hyggelige sommerarrangementer og havedage, som man kan deltage i et det omfang, det er muligt. Legepladsen byder velkommen til både vejens børn og børnebørn.

Uanset om udgangspunktet er singlelivet, seniorlivet eller småbørnsfamilien, vil I flytte ind i et flot moderniseret hjem med et minimum af vedligeholdelse omgivet af det bedste naboskab.

Ring til os på 87104100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.