Strindbergsvej 4, 8920 Randers NV

Arkitekttegnet og flot istandsat rækkehus i naturskønne Over Hornbæk

Vi er stolte over at kunne byde jer velkommen i dette fuldmurede rækkehus i Over Hornbæk, hvor nøgleord som flot istandsat, lyse omgivelser og en smuk udsigt sikrer jer de mest fantastiske rammer for jeres kommende hjem. Her venter en spændende planløsning i forskudte niveauer, der sikrer jer både privatliv og samvær. Boligen er omfattende renoveret med et køkken fra 2016, mens badeværelset og gulve er istandsat i 2019-2020. Oveni er der en varmepumpe fra 2018 og gulvvarme overalt. Læg dertil en skøn nærhed til naturen og hverdagens gøremål, og resultatet bliver en hyggelig base for familielivet.

Boligens hjerterum er det store køkken-alrum, som gør det muligt at prioritere samvær på tværs af madlavning og forskellige aktiviteter. Det stilrene HTH-køkken byder på en ovn i ergonomisk højde og god opbevaringsplads, så bordpladerne er frie til madlavningen. Tilmed er der udgang til terrassen, som forener inde og ude. Videre er der et gæstetoilet og et bryggers.

Boligen rummer en forskudt repos med to værelser, hvoraf det ene har opgang til hemsen. Førstesalen har endnu et værelse, et badeværelse og en stue, som fremtræder let og indbydende med et skønt lysindfald fra det store vinduesparti. Endelig råder kælderen over et disponibelt rum.

Udenfor venter en arkitekttegnet terrasse og et gårdhavemiljø fra 2022, der indbyder til frokost under åben himmel, mens det overdækkede areal gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er der en carport og et skur.

Over Hornbæk forener på bedste vis naturen og hverdagens gøremål. I bor i et stille, børnevenligt område med Hornbæk Skole, daginstitution, indkøb og busstoppested indenfor 900 meter, mens cyklen fører jer til gågaden. Der er mulighed for fysiske udfoldelser i golfklubben og sportshallen, mens Fladbro Skov og Gudenå sætter tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Afslutningsvis får I nem adgang til motorvejen.

Ring til os på 87104100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.