Syrenvej 24, Randers By, 8930 Randers NØ

Villa med skøn beliggenhed i Randers

Med en ideel beliggenhed for børnefamilien på en blind villavej tæt på hverdagens behov i Randers står dette hus klar til nye ejere. Hjemmet byder på en god planløsning, der giver jer tre værelser, et badeværelse, et køkken, en stue, en udestue og et bryggers. Udenfor venter en dejlig, lukket have med terrasse. Velkommen til.

Ejendommen fra 1972 præsenterer sig med gul murstensfacade, tag fra 2013 samt mahognivinduer og -døre. Fortil har I også en garage med et skur tilknyttet.

Kvik-køkkenet fremstår stilrent med hvide, grebsfrie fronter, en ovn i ergonomisk højde samt granitbordplade omkring kogezonen. Her er også gulvvarme. Tilstødende ligger stuen med et flot gulv i fletmønster og plads til et langbord og en sofaafdeling. Herfra er der dør til udestuen.

De tre værelser ligger alle side om side og er udstyret med faste skabe. Overfor er badeværelset placeret med gulvvarme og en bruseniche i glasbyggesten. Bryggerset har egen indgang og plads til vaskefaciliteter.

Haven er lukket og privat og består primært af græsplæne og yndige bede. Der er også et rummeligt drivhus samt en terrasse, som modtager sol fra sydvest.

I bosætter jer på en lukket vej med gåafstand til indkøb og daginstitution, mens Østervangsskolen ligger halvanden kilometer væk. Der er grønne områder til gåture omkring kirken og i Skovbakken, der ligger omkring ti minutter væk. Et kvarter på cykel bringer jer til Randers centrum, og I har kun lidt over seks kilometer til motorvejen.
Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.