Sanglærkevej 14, Assentoft, 8960 Randers SØ

Flot villa i attraktivt kvarter med udsigt til Randers Fjord

Tæt på naturen i et attraktivt kvarter i Assentoft kan denne flotte villa nu danne rammen om jeres tilværelse. Hjemmet fordeler 199 kvm over ét plan, hvor I får fem værelser, to badeværelser og et bryggers foruden opholdsmiljøet med køkken-alrum og stue ud i ét. Udenfor har I en dejlig have med solrige terrasser.

Ejendommen fra 2006 præsenterer sig med murstensfacade, sorte vinduesrammer og matchende tag. På den 1.489 kvm store grund har I også en muret carport med et skur og et værksted i samme stil som huset. Der er desuden solcelleanlæg med Growatt-inverter fra 2023 og en Bosch-varmepumpe fra samme år.

Kipførte lofter og betagende lysindfald er overskriften på opholdsmiljøet, hvor køkken-alrummet og stuen er udført i forening. Køkkenet er opsat med elementer i natur, og den ene side afskærmer til spiseafsnittet, så et langbord kan arrangeres lige ved terrassedøren. Videre udfolder stuen sig, og der er over fire meter til tops. I bemærker også det åbne plateau med adgang til en hævet terrasse.

Forældrene kan indrette sig i soveværelset med walk-in-closet og tilstødende badeværelse med hjørnekar og brus. I modsatte del af huset ligger yderligere fire værelser og et badeværelse. Værelserne er alle udstyret med faste skabe, og to af dem har endda en hems. Endelig er der et praktisk bryggers med egen indgang og plads til vaskefaciliteter.

Udenfor er terrassemiljøet solrigt og haven nem at holde med enkel beplantning.

I bosætter jer med gåafstand til dagtilbud, mens Assentoftskolen og indkøb ligger inden for halvanden kilometer. På omkring ti minutter kan I cykle til fjorden, og I finder flere legepladser i nærområdet. Endelig bringer bilen jer til Randers centrum på et kvarter.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.