Jadedalen 15, 8930 Randers NØ

Moderniseret 1-plansvilla i Dronningborg

Denne moderniserede etplansvilla ligger i det attraktive Dronningborg og er placeret i et stille og roligt område med børnehave og indkøb tæt på. Huset er istandsat med kvalitetsmaterialer, er desuden fuldmuret, og ligger helt perfekt på grunden med en solrig have, som er nem at holde. Inde venter tre værelser, en stue, et køkken-alrum, to badeværelser og et bryggers, hvilket er ideelt til en familie.

I kan indenfor se frem til opdaterede gulve med gulvvarme under og Velfac-vinduer, ligesom køkkenet, badeværelset og bryggerset også har fået en modernisering. Alt dette er foretaget i 2020.

Når I træder indenfor, vil I særligt bemærke den store og lyse stue, som har en rar atmosfære og flere indretningsmuligheder. Stuen ligger i åben forbindelse til køkken-alrummet, hvor der er plads til et stort spisebord ved siden af halvmuren. Køkkenet fremstår velholdt med rigelig skabsplads. De tre værelser ligger fordelt rundt om i huset og har alle nogle fornuftige størrelser og et behageligt lysindfald, mens der også er arrangeret garderobeskabe i alle tre rum. Det ene badeværelse er beklædt med hvide fliser på både gulv, vægge og i den murede bruseniche. Husets andet badeværelse har samme gulvfliser samt en glasafskærmet bruseniche. Hvis I er en børnefamilie, vil I sætte pris på bryggerset med masser af skabsplads samt mulighed for at installere vaskesøjle.

Når sommeren står for døren, bliver terrassen mod sydvest et hit. Her får I nemlig selskab af solens stråler det meste af dagen helt indtil aften, og som bonus er haven nem at holde.

I bosætter jer i et roligt område på en blind vej i Dronningborg, hvorfor placeringen er børnevenlig. Der er endvidere kun to kilometers cykeltur til Rismølleskolen, institution og indkøbsmuligheder, ligesom et stisystem nemt fører jer til centrum med et bredt udvalg af spisesteder og specialbutikker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.