Platanvej 52, st. th., 8930 Randers NØ

Indflytningsklar lejlighed i Randers

Leder du efter lyse og indbydende rammer for dit kommende hjem, så er denne stuelejlighed i Randers måske noget for dig. Lejligheden er placeret i et roligt område nær hverdagens bekvemmeligheder og er stort set lige til at overtage. Planløsningen råder over et soveværelse og en stue foruden et køkken og et badeværelse. Du får også en skøn altan med sol fra vest. Der medfølger desuden et kælderrum.

Beliggenheden er ideel for dig, der ønsker fredelige omgivelser samt nærhed til Randers centrum og alle hverdagens bekvemmeligheder. Der ligger et busstoppested få skridt fra ejendommen, som kan fragte dig let ind til midtbyen, men der på den anden side af vejen ligger en institution, hvis du har børn i den alder. Ydermere er der under én kilometer til indkøbsmuligheder, ligesom Nordre Fælled også er let at nå.

Lejligheden ligger i stueetagen og har en stor og indbydende stue, som rummer flere indretningsmuligheder og et skønt lysindfald. Der er i 2023 skiftet vinduesparti ud mod altan, og gulvene er desuden også værd at bemærke, da de fremstår velholdte. I køkkenet er der skaktern på gulvet samt et funktionelt køkken, hvor hverdagens madlavning får super gode vilkår. I soveværelset er der plads til en blød dobbeltseng, mens garderoben kan arrangeres i det integrerede klædeskab. På badeværelset er der vaskesøjle, som bliver i lejligheden ved overtagelse samt et separat bruseafsnit.

Fra din kommende altan er der et skønt overblik over det grønne fællesområde med tilhørende legeplads til ejendommens børn. Her er der sol fra tidlig eftermiddag til aften, hvilket passer perfekt med en afslappende stund efter en lang arbejdsdag.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.