Parkboulevarden 71, st. 2007., 8920 Randers NV

Overtag den bedste lejlighed i Kollektivhuset

Randers Kollektivhus er blandt andet kendt for sine mange faciliteter med café, fitnessrum samt en masse fælles aktiviteter med hyggelige udflugter, sangkor, værksted, motionsrum og masser af sammenhold og socialt samvær, hvis man ønsker det. Og nu kan den nok bedste lejlighed i Kollektivhuset blive jeres. Her får et smukt hjem med køkken i åben forbindelse til den store vinkelstue, hvor der er rigelig med plads til både spisebordet og hyggelige sofaarrangementer. Derudover har denne lejlighed som noget helt særligt både stort separat soveværelse og herfra er der adgang til det ene badeværelse med både badekar og bruseniche. Fra både stue og soveværelse er der adgang til den dejlige vestvendte terrasse med udsigt til Doktorparken.
Lejligheden befinder sig i stueetagen tæt på hovedindgangen og med nem adgang til parkeringspladsen. 2018 blev der skiftet vinduer og facadeelementer.
Indenfor bemærker I de smukke sildebensparketgulve i eg, som breder sig til alle rum. Hertil strømmer lyset ind via de markante vinduespartier mod vest, hvilket bidrager til en behagelig atmosfære i opholdsmiljøet. Stuen kan indrettes med sofamøblerne, mens spisebordet placeres nær køkkenet. Netop køkkenet er opsat med fronter i mørkt ædeltræ.
Det store soveværelse ligger separat og er udstyret med flotte skabe med skydelåger. Badeværelset med bruseafsnit ligger en suite, mens gæstetoilettet med plads til vaskefaciliteter er placeret ved entréen.
Fra stuen og soveværelset har I adgang til den dejlige terrasse, som vender mod vest, så I kan nyde aftensolen.
I Kollektivhuset kan I både opleve arrangementer med musik og sang, foredrag, udflugter, og der er også et tryghedshotel og en demensafdeling. Derudover bosætter I jer få hundrede meter fra indkøb og apotek, mens der heller ikke er mange skridt til busstoppestedet og Doktorparken. Randers centrum ligger omkring to kilometer væk, og endelig når I motorvejen efter få minutter bag rattet.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.