Venusvej 20, 8960 Randers SØ

Velholdt villa på attraktivt vænge i Paderup

Med en skøn beliggenhed i et roligt, børnevenligt område med udsigt til en åben mark, står denne velholdte villa klar til nye ejere. Hjemmet fordeler sig over stueplan og en god, høj kælder, hvor I tilsammen får et køkken-alrum, en stue, to værelser, et badeværelse, et bryggers, fem disponible rum og et værksted.

Ejendommen fra 1997 præsenterer sig med et klassisk udtryk med rød murstensfacade, rødt tag og hvide vinduesrammer. Fortil er der en carport til bilen. Stueetagen er malet indvendigt i 2019.

Alno Soft-køkkenet er opsat med massive træfronter, og nærved arrangeres spisebordet i lyset fra døren mod terrassen. Mellem alrummet og stuen er der åben forbindelse, og der er gulvvarme begge steder. Den rummelige stue modtager ligeledes et herligt lysindfald fra sydøst. Badeværelset er udstyret med en muret bruseniche og et badekar, og her er gulvvarme, ligesom der er i bryggerset med egen indgang, flotte fronter og plads til vaskefaciliteter. Etagen afrundes af to regulære værelser med indbyggede skabe.

Kælderen byder ind med fem disponible rum, hvoraf det ene har en god størrelse til viktualierum, mens de andre rum fremstår i forskellige størrelser og dermed giver flere anvendelsesmuligheder.

Terrassen strækker sig mod sydøst, og der er et hævet areal og en fliseterrasse i jordniveau, så I får udsigten til marken med. Haven er yndig med masser af bede, og der er også et drivhus.

I bosætter jer tæt på et fællesareal med legeplads og 900 meter fra indkøbsmuligheder. Cirka ti minutters cykeltur bringer jer til skole og dagtilbud. Randers Storcenter ligger inden for gåafstand, og Paderup Mose kan I spadsere til på under et kvarter, hvor I oplever gode muligheder for vandreture. Endelig har I omtrent fem minutter til motorvejen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.