Venusvej 17, 8960 Randers SØ

Indflytningsklar villa i attraktivt område i Paderup

Er I på udkig efter jeres nye hjem, der giver jer en dejlig ramme om familielivet? Så er Venusvej 17 lige sagen. Villaen ligger i Paderup, knap et kvarter fra Randers centrum, og her placerer I jer i et eftertragtet område tæt på natur og med gode naboer. Dertil er der kort afstand til hverdagens fornødenheder.

Det grundmurede hus er fra 1995 og er løbende blevet vedligeholdt, hvorfor det fremstår yderst velholdt. Fra 2021 til 2023 har de nuværende ejere foretaget flere istandsættelser. Blandt andet er der malet overalt, slebet værelsesgulve og udskiftet badeværelsesinventar. Dertil er der også blevet lavet et haveskur til opbevaring af haveredskaber.

Inde venter en velindrettet planløsning på 134 m2 med tre værelser, et badeværelse med bruseniche, bryggers med plads til vaskefaciliteter og et stort opholdsmiljø. Her kan I se frem til et godt lysindfald, der skaber en luftig fornemmelse i rummene.

Boligens hjerterum udgøres af opholdsmiljøet bestående af køkken-alrum og stue. Den delvist åbne forbindelse i rummet lader nemt familien samles på tværs af aktiviteter. Eksempelvis kan børnene sidde ved spisebordet og lave lektier, mens I tilbereder aftensmaden, eller I kan samles om en film i stuen.

Fra alrummet er der udgang til en sydvendt terrasse med sol fra alle verdenshjørner samt en velanlagt have med plads til boldspil og leg. På grunden er der også et drivhus samt en muret carport med plads til værktøj.

I bosætter jer tæt på naturskønne områder og Paderup Mose, og der er ligeledes heller ikke langt til hverken indkøb, offentlig transport eller Nordjyske Motorvej. På under et kvarter bringer cyklen jer til daginstitution og videre til Tirsdalens Skole.

Lyder det som noget for jer?

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.