Petersminde 15, 8960 Randers SØ

Villa med fredelig placering i eftertragtet kvarter i Romalt

I det attraktive parcelhuskvarter Over Romalt sydøst for Randers centrum får I på Petersminde 15 en etplansvilla på 113 m2. Det fuldmurede hus fra 1980 står på en 800 m2 grund, hvor der er garage i indkørslen. Rødstensvillaen opvarmes af et gasfyr fra 2023, og henvender sig med den fine planløsning til børnefamilien, som drømmer om en separat børneafdeling, eller seniorerne, der ønsker sig en hyggelig have.

Villaen rummer et køkken med åbent kig til et lille spiseområde, hvorfra der er en havedør ud til den sydvestvendte terrasse. I forlængelse af køkkenet ligger et bryggers med direkte udgang til husets forside. Den indbydende stue er med brændeovn, og derudover får I tre værelser i hjemmet, hvoraf to af dem er placeret sammen i den ene ende af huset. Boligens badeværelse, som er med støbt bruseniche, findes desuden ved entréen.

Der er en gammel, lukket have med æbletræer og solbærbuske omkring hjemmet, hvor der fra den store terrasse løber flisebelagte stier ud til flere hyggelige kroger i haven. Med udhuset og drivhuset er der også rig mulighed for at dyrke grøntsager og flotte planter. Dertil kommer, at grunden ligger godt, hvor I kan skimte de store både, når de sejler på fjorden.

Drømmer I om søde naboer, pæn natur og et børnevenligt område med trygge stisystemer, så er dette populære kvarter oplagt til jeres familieliv. Adressen er nemlig tæt på Romalt Friskole, Børnehaven Tryllefløjten og Romalt Aktivitetshal, som alle er under to kilometer væk. Få minutters kørsel tager jer til Kristrup, som huser Kristrup Skole, flere forskellige indkøbsmuligheder og den smukke Kristrup Kirke.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.