Kantatevej 36, 8940 Randers SV

Flot istandsat, indflytningsklar rødstensvilla i Randers SV

På den rolige og lukkede Kantatevej i den sydlige del af Randers ligger denne gennemrenoverede rødstensvilla på 126 veludnyttede kvadratmeter. I 2019 undergik huset omfattende istandsættelser, der blandt andet inkluderer opdatering af køkken, badeværelse og bryggers, og I samme omgang blev både gulve, karme, fodlister, døre, vinduer og tapet også opdateret, så hjemmet i dag står moderne og indbydende overalt. Hertil får I en nem have med plads til både leg og afslapning på en adresse, der egner sig særligt godt til børnefamilien nær skole, institution, legeplads og indkøb.

Vinkelkøkkenet har integrerede hvidevarer bag de hvide fronter, som står i flot kontrast til den mørke bordplades store arbejdsflader. Den gennemtænkte indretning efterlader masser af plads til en rummelig spisesektion i åben forbindelse med opholdsstuens sofagruppe. Laminatgulvene breder sig fra opholdsrummet ind i de tre regulære værelser, og i forældresoveværelset kan I se frem til et indbygget skab fra AUBO og direkte indgang til hjemmets badeværelse. Badeværelset er minimalistisk indrettet med brede, grå klinker på gulvet samt i den opmurede bruseniche og har desuden spots i gipslofterne, der sikrer en jævn belysning til de daglige rutiner. Boligen afrundes af et nydeligt bryggers.

Udenfor kan solen nydes fra morgen til aften på fliseterrasserne, og børnene får grønne plæner at boltre sig på i både forhaven og baghaven.

Fra adressen er der ikke mange skridt til en fælles legeplads, hvor børnene kan mødes med vennerne fra nabolaget. Daginstitutioner og Søndermarkskolen nås også hurtigt på gåben, og I er kun en kort cykeltur fra alsidige indkøbsmuligheder og alt, hvad hjertet kan begære af kultur, shopping og spændende madoplevelser i Randers' livlige midtby.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.