Platanvej 44, 2. th., 8930 Randers NØ

Velindrettet lejlighed med altan

I et roligt kvarter i det nordlige Randers finder du denne lejlighed, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på indretning og modernisering. Den fornuftige planløsning fordeler sig over et køkken, et badeværelse, to stuer og et værelse. Dertil kommer en solrig altan med udsigt til grønne arealer. Velkommen til.

Lejligheden befinder sig på anden sal i en gulstensejendom fra 1969, der løbende er vedligeholdt. Den pågældende bolig er nymalet i 2023, ligesom komfuret er fra 2023. Ydermere har du brugsret til et kælderrum.

Det tosidede køkken er opsat med blå fronter, og der er også et indbygget skab, så du har godt med opbevaringsplads. De to stuer ligger i forlængelse af hinanden med dobbelte døre imellem sig, hvilket sikrer dig et åbent rumforløb og gode indretningsmuligheder med spisestue og dagligstue. Mod øst er der en fransk altan, mens altanen ligger i modsatte ende, så lyset flugter på tværs af rummene. På praktisk vis er der faste skabe i gangarealet, ligesom der er i soveværelset. Endelig kommer flisebadeværelset, som er udstyret med et brusebadekar.

Altanen inviterer udenfor, hvor du kan placere havesættet og grillen og nyde solens stråler, der rammer dig fra sydvest. Dertil har du fine, grønne fællesarealer med en god legeplads.

Du bosætter dig i et roligt kvarter med en god beboersammensætning. Der er få minutters gang til nærmeste busstoppested, mens indkøb ligger 650 meter fra adressen, og der er lidt over tre kilometer til Randers centrum. Du har heller ikke langt til Nordre Fælled, hvor du kan gå ture i nydelige omgivelser.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.