Mariagervej 425, Hastrup, 8981 Spentrup

Plads til boligdrømme

Her får I det bedste fra to verdener, for I bor landligt og idyllisk i det trygge samfund Hastrup omtrent to kilometer fra Spentrup og med bare ti minutter bag rattet til Randers midtby. Skolebussen stopper lige udenfor døren, så I er sikret alle fordele ved at bo på landet, men uden at gå på kompromis med nærheden til byens komfort. Huset med en flot udsigt over markerne ind mod Randers har plads til børnefamilien, som også vil sætte pris på den store grund.

Med det smukke, ældre og solide hus følger historie, for ejendommen fra 1902 har været ejet af samme familie i flere generationer, hvilket vidner om, hvor dejligt her er. Nu kan det fremover bliver jer, der skaber minder, og det bliver spændende, hvordan I vil indrette jer og præge ejendommen. I stueplan har I et køkken med adgang til bryggerset, mens to stuer en suite giver plads til samvær. Der er to værelser og et badeværelse, og går I ovenpå, har I endnu et værelse med adgang til en hyggelig altan samt en stue med et kæmpe glasparti i gavlen, der lader jer spejde over markerne.

Udendørs kan terrassen tilgås fra den ene stue og et værelse, så haven og boligen smelter sammen sommeren lang, hvor I nyder alle de goder, som den store, frodige grund giver jer. På de lune sommeraftener kan I sætte en hængekøje op og kigge på stjerner. Der er også værkstedet i forbindelse med garagen.

Er I en børnefamilie, der er faldet for Mariagervej 425, vil I sætte pris på skolebussen lige udenfor døren. I kan også benytte muligheden for at cykle til Spentrup med indkøb, pasningstilbud og et godt foreningsliv omkring Spentruphallerne. Det er også nemt at tage bilen til Randers eller nå motorvejen på et kvarter.

Har I løst til at se mere, så ring til os på 8710 4100.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.