Mågevej 17, Stevnstrup, 8870 Langå

Gerne bytte med mindre hus på lille grund elelr rækkehus i Stevnstrup

Vi glæder os til at byde jer velkommen til denne skønne højtbeliggende villa i Stevnstrup, der har en af de bedste udsigter over by og marker. Ja, man kan næsten sige på toppen af Stevnstrup.

Villaen ligger på en lukket villavej uden gennemkørende trafik og med den skønneste udsigt. Med den høje beliggenhed strømmer lyset ind i villaen fra alle sider.

Villaen præsenterer sig flot og yderst vedligeholdt og har en god planløsning med det store køkken/alrum og stue som boligens absolutte hjerterum. Der er ydermere soveværelse og to store værelser, dejligt badeværelse med både bruseniche og spa-bad. Herudover er der et gæstetoilet samt et meget stort og funktionelt bryggers med masser af opbevaringsplads.

Haven er flot anlagt med gårdhave, urtehave og en skøn terrasse, der er skaber det skønneste udemiljø med udgang fra stuen. Der er også en overdækket terrasse mod syd.
Resten er haven er udlagt i græs, så det også er nemt at holde haven.

Villaen ligger midt i Stevnstrup med kort afstand til både skole, daginstitution, dagpleje, indkøb og transport, og en sti lige udenfor boligen inviterer til en nem og hurtig vej til den lokale Brugsen.

Mulighed for bytte med mindre hus på lille grund, andelsbolig eller rækkehus i Stevnstrup

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.