Ægirsvej 25, 3. tv., 8920 Randers NV

3 værelses lejlighed med altan i Randers

Velkommen til Ægirsvej i Randers, hvor du nu har mulighed for at begynde dit næste boligkapitel. Lejligheden ligger på tredje sal med en dertilhørende dejlig udsigt over både by og natur. Indretningen er tilmed god på tværs af et køkken, en stue, to værelser, et badeværelse og et disponibelt rum. Hertil kommer en altan og selvfølgelig brugsretten til fællesarealer, kælderfaciliteter og gode parkeringsforhold.

Så snart du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af et skønt lysindfald, som sammen med gulvet, der blev slebet og lakeret i 2021, skaber gode vilkår om indretningen. Stuen er stor og virkelig nem at indrette, og herfra kan altanen tilgås. Inde i det fine køkken er der ligeledes godt med plads, så potter og pander kan gemmes af vejen, mens en indbygget spiseplads kan benyttes til det hurtige måltid.

For enden af gangen står det disponible rum klar til vaskefaciliteterne, så hverdagens praktik nemt kan klares uden at skulle ned i kælderens vaskerum. De to værelser har varierende størrelser, der gør dem oplagte at indrette til eksempelvis et dejligt soveværelse og et herligt hjemmekontor. På badeværelset sørger de blå, kvadratiske fliser for charmen. Herude har du i øvrigt både brus og kar.

Altanen er overdækket og afskærmet, og brugsværdien er derfor særligt høj. Her kan du nyde solen næsten hele dagen, og det samme gælder den fine udsigt.

Du bosætter dig i en tryg opgang og på en stille vej, så hverdagene får de bedste betingelser. Fra matriklen er der under én kilometer til indkøbsmuligheder, og du bor samtidig så bynært, at en tur til Randers midtby hurtigt kan klares. Det bliver også rart med en nem tilgang til motorvejsnettet.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.