Vestergade 40, 3. tv., 8900 Randers C

Indlytningsklar 2V’er i centrum af Randers

Trygt tilbagetrukket fra vejen ligger denne moderne og indflytningsklare to-værelses lejlighed tilknyttet en god ejerforening på en central adresse nær alt, hvad Randers har at byde på af kultur, shopping og hyggelige caféer.

Bygningen er fra 1900, men står velholdt med lyse facader, rødt tag og nyere vinduer, og det klassiske look ses også indenfor i bygningen med stuk og roset i loftet i stuen. Indretningen giver dig god mulighed for at have både sofaarrangement samt spiseplads op mod køkkenet, og det flot renoverede HTH-køkken har integrerede hvidevarer i tidløse, grebsfrie elementer, hvis rene linjer står i skarp kontrast til den sorte, rå stænkplade.

Værelset har en fornuftig størrelse samt en fransk altan, der gør udluftningen nem i hverdagen, og badeværelset er ligesom køkkenet holdt i minimalistiske sorte og hvide nuancer. Her går den rå væg fra køkkenet igen på spejlvæggen ved vasken, og der er taget ekstra højde for de daglige rutiner med indbygget lys i spejlet og plads til vaskesøjle ved siden af brusenichen.

Med til lejligheden hører brugsret til fællesarealerne i gården, hvor du finder både græs og flisearealer, som du kan benytte i sommerhalvåret. Derudover er der i kælderen vaske faciliteter samt plads til opbevaring samt parkering i gården efter først til mølle princippet.

Hverdagen i Randers bliver nem og bekvem med flere indkøbsmuligheder i nærheden. Fra den centrale adresse kan du hurtigt nå alle afkroge af byen på cykel, og når vejret ikke er med dig, kan du tage bussen om hjørnet eller gå til Randers Station på bare fem minutter. Har du bil, får du mulighed for parkering i gården. Naturelskere kan desuden nyde gåture i Gudenåparken, og skal det være ekstra eksotisk, er der kun 600 meter til Randers Regnskov.
Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.