Kobbervej 7, Over Hornbæk, 8920 Randers NV

Nyt og lyst rækkehus i O. Hornbæk med udsigt til marker

Dette nyopførte rækkehus fra ASM kan I overtage nu. Det ligger i skønne omgivelser nær alle hverdagens behov, så dagligdagen kommer til at glide let som en leg. Rækkehuset har en funktionel planløsning ideel til en nystartet familie, og byder på en stor stue i forening med køkkenet, to værelser og et bryggers samt to badeværelser. I får ydermere egen garage og en lækker gårdhave, hvorfra I får udsigt over markerne og Randers by.

Da rækkehuset er nyopført, er det også vedligeholdelsesfrit, hvilket giver jer mere tid til samvær og nærvær. Kvarteret er roligt og børnevenligt, og ligger i gåafstand til skole, indkøb og institution, mens idrætsfaciliteter kan nås efter en kort cykeltur på en kilometer. I får også nærhed til motorvejen, hvilket pendleren vil sætte pris på.

Køkken-alrummet, der smelter sammen med stuen, er et lyst og indbydende rum med et velvalgt, hvidt HTH køkken med køkkenø og plads til alle remedierne. Spisebordet kan placeres tæt på, så I ikke skal gå langt med kødgryderne, når I samles om aftensmaden. I den anden ende af rummet kan I udfolde jer med bløde, komfortable møbler til de afslappende stunder. Videre finder I to fine værelser, som begge har samme størrelse. En bonus er de to badeværelser, som er moderne og tidløse i deres udtryk med hvide vægge og store, kvadratiske fliser i rolige nuancer. Bryggerset er funktionelt med plads til vaskesøjle.

Udenfor kan sommeren nydes i den hyggelige gårdhave, hvor solen holder jer med selskab fra syd. Det er også muligt at opholde sig på modsatte side af huset, hvor der også er et stort fliseareal, som I let kan indrette med havemøbler.

Det er under opførsel et fælleshus for beboerne på 81 m2, med køkken og 2 toiletter.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.