Gørrilds Alle 34, 8920 Randers NV

Velholdt villa i Håndværkerkvarteret

Op til et stort parkområde i Randers ligger Gørrilds Alle 34. Her får du en gedigen bolig i det attraktive Håndværkerkvarter, en skøn, ugeneret have og en beliggenhed, som gør hverdagen lettere. Nyd solen på de to træterrasser, og træd ind i en lys stue med brændeovn.

Opført i 1972 byder dette hus på 132 kvadratmeter boligareal og en 950 kvadratmeter stor grund. Udefra møder du en villa i gule sten og en flisebelagt indkørsel, der leder til en garage med tag og port fra 2019.

Indenfor byder boligen på en stor, møblerbar fordelingsgang, der giver adgang til husets tre værelser, hvoraf to har skabsvæg, og det ene har direkte udgang til terrassen. Køkkenet er i L-form med plads til et lille spisebord og har en stor åbning mod stuen, der er rummelig og lys med et stort glasparti mod terrassen og en brændeovn, der tilføjer ekstra hygge, samt et gulv fra 2020. Derudover er der også et bryggers med vaskemaskine, et gæstetoilet og et badeværelse med kar.

Haven er ugeneret med veletablerede bede og hyggelige kroge. Mod syd ligger en stor træterrasse og mod øst en terrasse i trykimprægneret træ fra 2021 med overdækning med trapezplader fra 2023.

Beliggenheden er ideel med stisystem til skole, daginstitutioner i nærheden og bybus lige uden for døren. Med udsigten til parkområdet mod vest og den korte afstand til de fleste af hverdagens bekvemmeligheder er beliggenheden ideel.

Søger du en bolig, der kombinerer velholdt charme med en praktisk beliggenhed, er denne ejendom i Håndværkerkvarteret i Randers det oplagte valg. Her får du et hjem, der er klar til at danne rammen om dit næste kapitel.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.