Aalborggade 83, 8940 Randers SV

Velholdt bungalow i Vorup med masser af muligheder

Leder I efter et hyggeligt hjem med mange muligheder og en central adresse i Randers? Så er huset på Aalborggade 83 et godt bud. Den smukke villa er bygget i bungalow-stil med hjørnevinduer og pyramideformet tag med lav hældning. Loftet er efterisoleret i 2019, og her får I 170 velholdte etagemeter ligeligt fordelt mellem stueplan og kælder samt en frodig have. Der er desuden gulvvarme i huset undtagen i bryggers og værksted.
~
Køkkenet er tidløst indrettet med hvide fronter og sorte greb. Den praktiske U-form sikrer, at alt er indenfor rækkevidde, og fra kogepladerne kan I deltage i samværet omkring spisebordet. Alrummets lyse fyrretræsgulve går igen inde i stuen, hvor I får et behageligt lysindfald fra de syd- og vestvendte vinduer, og i de kolde måneder kan brændeovnen bidrage med både varme og hygge. I den ene ende af lokalet er der desuden indrettet en lille krog, som oplagt kan udnyttes til kontorplads eller læsehjørne. Stueplan afrundes af et pænt gæstetoilet.~
~
Kælderen byder på et bryggers, fire disponible rum med et væld af spændende anvendelsesmuligheder og hjemmets badeværelse med bruseniche med fodbadekar.
~
Udenfor får I gode muligheder for at nyde sommerhalvåret på den overdækkede terrasse, som er bygget i store brosten, mens I nyder frugter og bær af egen avl. Fra de charmerende, rundede vinduer er der udsigt til den store køkkenhave med drivhus i bunden af haven. Petanquebanen, og leg og havespil er der god plads til på både plænen og petanquebanen.
~
I bosætter jer på en børnevenlig adresse i gåafstand fra Søndermarkskolen, daginstitution og alsidige indkøbsmuligheder. Bus eller cykel fører jer shopping, hyggelige caféer og kulturoplevelser i Randers centrum, og den aktive fritid er ligeledes sikret med gåture i skønne omgivelser, gode sportsfaciliteter og fitnesscenter i nærheden.~
~
Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på~

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.