Skovhulevej 6, 8920 Randers NV

Velholdt og velindrettet familievilla med god beliggenhed i Randers

Drømmer I om et børnevenligt hjem tæt på hverdagens behov? Så er denne etplansvilla på en hyggelig udstykning med grønne områder lige sagen. Foruden en attraktiv placering nær indkøb og skole byder boligen på en spændende indretning med masser af plads til udfoldelse af familielivet.

Huset er opført i 2003 og er løbende blevet vedligeholdt, så det fremstår i yderst fin stand. Der blev installeret fjernvarme i 2021. Der er gulvvarme i alle rum med undtagelse af viktualierummet. Inden døre hersker en lys og luftig atmosfære takket være behagelige lysforhold.

Boligens centrum udgøres af køkken-alrummet, hvor familien kan samles om madlavningen i køkkenet fra Svane Køkkenet. Også stuen giver en dejlig ramme om familiesamværet, der kan nydes i sofaen nær brændeovnen, som spreder varme på årets køligste dage.

Villaen giver mulighed for at etablere separat forældre- og børneafdeling. I den ene ende af boligen har I nemlig forældreafdelingen med et soveværelse med walk-through til badeværelset. Den anden ende af villaen huser to store børneværelser med hems, et badeværelse samt et ekstra værelse, der kan indrettes som legerum eller arbejdsværelse. Sluttelig rummer boligen et femte værelse, der kan bruges som kontor, samt et bryggers.

Udelivet nydes på de to solrige terrasser, hvor I får glæde af solen fra eftermiddag til aften. Dertil får I en ugeneret have med en legevenlig plæne til børnene og rig mulighed for at anlægge en urtehave og blomsterbede.

Fra adressen er der gåafstand til både indkøb, daginstitution, Hornbæk Skole og sportshallen, mens cyklen på kort tid bringer jer til naturskønne områder såsom Fladbro Skov og Gudenåen. Der er heller ikke langt til hverken Randers Golf Klub eller motorvejen.

Lyder det som noget for jer?
Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.