Vestergrave 37B, 1., 8900 Randers C

Totalrenoveret ejerlejlighed i hjertet af Randers

Blot få minutters gang fra Randers centrum finder I denne indflytningsklare lejlighed, der i 2023 er blevet istandsat af firmaet Heidahl og fremstår helt som ny. Boligen er velegnet til både parret eller familien såvel som seniorerne, der ønsker at bo tæt på byen og hverdagens behov. Lejligheden er omkranset af gode parkeringsmuligheder. Her findes både private - og aflåste parkeringspladser, parkeringskælder, samt bebolicens (pt. 200,. pr. mdr) til stor offentlig parkeringsplads lige udenfor hoveddøren


Lejligheden ligger på første sal i en pæn, velholdt ejendom fra 1881. I bliver en del af en sund og velfungerende forening, og til boligen medfølger brugsret til en baggård med bord-bænke-sæt og grill samt til et stort kælderrum til opbevaring hvor der er rigelig plads til f.eks. høvlebænk, pleje sin hobby og ikke blot opbevaring.

Inden døre kombineres moderne bekvemmeligheder med en klassisk, herskabelig stil, og I kan blandt andet glæde jer til varmestyring i alle rum, stuklofter med roset, radiatorskjulere og massive sildebensgulve i egetræ. I renoveringen af lejligheden er der desuden lagt vægt på høj kvalitet og gode materialer. Derfor vil I blandt andet opleve gennemgående elementer såsom sorte skabselementer fra KVIK i køkkenet og på badeværelset foruden smukke messingdetaljer.

Lejlighedens velindrettede planløsning byder på et badeværelse med gulvvarme og plads til vaskefaciliteter samt et soveværelse og to værelser med mulighed for at lave forældre- og børneafdeling eller indrette hjemmekontor og hobbyrum alt efter jeres behov. Derudover byder boligen på en rummelig stue med biopejs og et dejligt køkken-alrum. I køkken-alrum er der desuden mulighed for at etablere en altan, hvor I kan nyde aftensolen.

Fra jeres kommende hjem er der kort afstand til alt, I behøver i dagligdagen. På få minutter kan I cykle og gå til hverdages fornødenheder, herunder daginstitution, skoler, busterminalen og banegården, mens I på ingen tid kan klare indkøbene. I er ligeledes tæt på midtbyens mange faciliteter såvel som Gudenåen, Randers Regnskov og Tronholmparken.

Lyder byens måske nok flotteste lejlighed som noget for jer?
Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.