Tulipanvej 7, Øster Bjerregrav, 8920 Randers NV

Perfekt placeret familievilla i Øster Bjerregrav

Boligjagten tager jer nu til Tulipanvej 7 på en børnevenlig beliggenhed i Øster Bjerregrav. Her skal I se et tidløst hjem i ét plan, der fordeler sig over et køkken-alrum i åben forbindelse til en stue samt en udestue, fire værelser, 2 badeværelser og et bryggers. Grunden er på lige præcis 1.000 kvm, som er anlagt med terrasse, plæne og carport. Velkommen til.

Med få hundrede meter til Bjerregrav Skole, idrætsfaciliteterne og Børnehuset Bjerregrav, er der ikke noget at sige til, hvorfor denne beliggenhed er så populær blandt børnefamilier, som det er tilfældet. Det hele ligger tilmed på samme side af vejen som huset, så børnene ikke skal krydse vejen, når de er blevet store nok til at tage turen frem og tilbage alene. I tilgodeses oven i hatten af Randers' største legeplads i form af Aktivitetsparken, hvor I kan hoppe, skate og lege i optimale omgivelser.

Tilbage på matriklen skal I først se terrassemiljøet, som smyger sig mod syd langs halvdelen af huset. Her kan I sidde i de helt rigtige solforhold, og bliver det for varmt, er der også græsarealet at indfinde sig på. Hækken skaber effektivt forskellige zoner og omkranser samtidig hele herligheden.

Indenfor mødes I af et lyst og velholdt hjem, der er sat løbende i stand. Særligt det hvide Kvik-køkken med grebsfrie fronter er et fremragende eksempel på hjemmets moderne facon, som også skinner igennem i stuen med pejs og i den nydelige udestue. I tillæg hertil får I fire gode værelser og 2 badeværelse med brus og gulvvarme, mens det funktionelle bryggers og gæstetoilettet runder hjemmet af på fineste vis. Der er desuden gulvvarme i gange.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.