Skelvangsvej 131, st. th., 8920 Randers NV

Flot, lys 3-værelses lejlighed med altan og den skøn udsigt til åbent område

Både planløsningen og beliggenheden udmærker sig ved denne højtbeliggende stuelejlighed i den nordlige ende af Randers. Du overtager et pænt og vedligeholdt hjem med køkken, stue, to værelser og et badeværelse foruden en altan uden indkig fra naboerne. I 2023 blev blandt andet gulvet og badeværelsesmøblementet udskiftet, mens der også blev malet flere steder.

Det bliver en fornøjelse at give sig kast med alt fra de gængse madpakker til hjemmebag og spændende gryderetter i det pæne og tidløse køkken. Her er god plads ved bordpladerne såvel som i overskabene, og morgenkaffen samt en skål havregryn er der også plads til at indtage i hjørnet. I tæt forbindelse med køkkenet ligger stuen, som er både rummelig og lys, og du kan måske allerede se for dig, hvor sofaen og læsekrogen skal arrangeres.

Foruden opholdsrummene er der også to værelser, et walk-in-closet og et badeværelse med brusebadekar i vente. Værelsernes størrelser er gode, og gulvet fra stuen og køkkenet går igen og skaber en rød tråd i hjemmet.

Fra stuen er der udgang til altanen, som er overdækket, vestvendt og ugeneret af indkig fra naboerne. Der er ingen bebyggelse i nærheden, så udsynet fra det intime uderum er ganske fin. Mellem ejendommene breder sig et grønt fællesareal med legeplads, som du naturligvis får brugsret til, og der er også parkeringsmuligheder tæt ved hoveddøren.

Du får hjemme i en rolig opgang med ordentlige og hjælpsomme naboer, og kun et par hundrede meter herfra finder du diverse indkøbsmuligheder - herunder også en slagter og en bager - bus og daginstitution. Endvidere når du motorvejen på kun fem minutter bag rattet, og samme beskedne tid tager det at nå centrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.