Karetmagervej 23, 8920 Randers NV

Spændende arkitekttegnet villa med udsigt

På en fredelig og attraktiv beliggenhed, hvor især den smukke udsigt er en af de væsentligste kvaliteter, finder I denne fine villa, der toner frem med en veldisponeret og rummelig planløsning.

I bosætter jer på Karetmagervej 23 i Randers NV, og fra jeres fremtidige adresse er det let som ingenting at få hverdagen til at gå op i en højere enhed. Skole, pasningstilbud og indkøb nås inden for en radius af bare en kilometer, og samtidig er I placeret fordelagtigt, når det drejer sig om midtbyens mange muligheder, offentlig transport og grønne områder.

Udefra fremstår villaen med et flot udtryk. Den gule murstensfacade ledsages af træværk, der senest blev malet i 2021, og som I træder inden døre, ankommer I til en bolig med masser kvadratmeter, hvortil endnu kælderen på 65 kvadratmeter skal tilføjes. Hjemmet centrerer sig omkring de to anseelige stuer, der særligt udmærker sig ved det rige lysindfald fra syd og vest. I den oplagte dagligstue er der en pejs.

Tilstødende spisestuen ligger køkkenet. Det er udført i et stilrent design med glatte fronter, og ved fordelingsgangen ved værelsesafsnittet har I foruden de tre værelser et badeværelse og et bryggers. Etagen fuldendes af et gæstetoilet. I kælderen råder I over to disponible rum og en gang med opbevaringsplads.

Huset ligger højt, og derfor er der fra selve boligen og fra haven en fortrinlig udsigt over terrænet. Om sommeren, når der er blade på træerne, giver de mange, høje træer fornemmelsen af at være i skoven. Dobbeltgrunden tilbyder desuden masser af plads til leg og solrige terrasser.

Ring til os på 8710 4100 for fremvisning eller book på www.hellegade.dk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.