Sjællandsgade 19, 4. th., 8900 Randers C

Nyrenoveret 3 værelseslejlighed med stor udsigtaltan

Midt mellem Randers centrum og de naturskønne omgivelser omkring Gudenåen er denne dejlige lejlighed nu klar til overtagelse. Boligen er placeret på 4 sal, og fra den store brugbare altan har du et skønt kig til Gudenåen og de tilstødende naturområder.
Lejligheden ligger i en nydelig og velholdt rødstensejendom, som har tilhørende parkeringspladser i gården samt et tilhørende gårdmiljø, hvor sommeren kan nydes. Til boligen hører også brugsretten til kælderrum.
Indenfor venter dig et lyst, indbydende og nyere renoveret hjem, hvor du med det samme får følelsen af god plads og dejlig lysindfald. Køkkenet fra kvik er holdt i en let og tidløs stil med gode skabselementer, og her skal nævnes at der er blevet installeret en kombineret vaske/tørremaskine, så tøjvasken kan klares fra lejligheden. Der er ligeså mulighed for tøjvask i kælderen. Badeværelset fremstår ligesom resten af lejligheden lyst, nyrenoveret med separat bruseniche og nyt vægophængt toilet.
Derudover indeholder boligen et stort soveværelse med udgang med masser af plads samt en velindrettet stue med et godt lysindfald og udgang til altanen og et ekstra værelse i forbindelse hermed.
Altan bliver en forlængelse af stuen i sommerhalvåret, og her nydes solen og udsigten til de naturskønne omgivelser, der venter lige uden for døren.
Lejligheden har fået nye enegivenlige radiatorer som er godt for varmeregning.
Du bosætter dig i et populært område, hvorfra du hverken har langt til hverdagens fornødenheder eller naturskønne omgivelser. Centrums mange tilbud er lige for dine fødder, og det samme er tilfældet for banegården, stadion og dagligvareforretninger. Alt i alt en lejlighed der skal opleves!

Ring til os på 8710 4100 for en fremvisning eller book på www.hellegade.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.